Wat zeggen onze klanten over ons?

Rijst.Nu - Voor de grootste keuze, de beste service, moderne betaalmethodes en GRATIS bezorging van rijst
191 reviews
what our clients say
Store rating 4.56 / 5
Product rating 4.73 / 5

Over onszelf?

pol bruijs
pol bruijs
Reviewer
5/5

all clear und easy to find

3 months ago
Marlyn
Marlyn
Reviewer
5/5

Heel blij met mijn bestelling

3 months ago
Rob
Rob
Reviewer
5/5

Hebben keurig gebeld voor aankomst en op de website is keurig terug te vinden in welke week er bezorgd wordt. De dag van levering kan verschillen

4 months ago
Wilfred
Wilfred
Reviewer
4/5

Communicatie kan veel beter.
Afspraken worden gemaakt over de bezorging maar wordt niet nagekomen. En je wordt ook niet geïnformeerd hierover.

5 months ago
Diana Toering
Diana Toering
Reviewer
5/5

Goede service en communicatie!

5 months ago
Kishan
Kishan
Reviewer
5/5

Top gedaan!!

6 months ago
Esther
Esther
Reviewer
5/5

Super dat dit zo snel was afgeleverd, veel eerder dan verwacht 👌🏾

6 months ago
Cader Rifai
Cader Rifai
Reviewer
5/5

Good service

6 months ago
Hamida
Hamida
Reviewer
5/5

Kort van te voren een telefoontje gekregen en daarna netjes en op tijd thuisbezorgd.

6 months ago
Bert Meijer
Bert Meijer
Reviewer
5/5

Heerlijke rijst en uitstekende service. Aanrader.

6 months ago
Monique
Monique
Reviewer
4/5

Volgens het bezorgschema op de website zou het even duren voordat de bestelde rijst afgeleverd zou worden. Was dan ook aangenaam verrast dat de super vriendelijke bezorger onverwacht 2 weken eerder voor de deur stond. Heel fijn!
Tip: maak betaling via creditcard mogelijk.

7 months ago
Vumilia Ngaragaza
Vumilia Ngaragaza
Reviewer
4/5

Goed kwaliteit en Snel bezorgd

7 months ago
Bhiem Autar
Bhiem Autar
Reviewer
4/5

Goed

7 months ago
Anonymous
Anonymous
Reviewer
4/5

Op de dag van bezorging vantevoren een bericht ontvangen en vlak voor het bezorgen werd ik ook nog gebeld. Prima.

8 months ago
Anonymous
Anonymous
Reviewer
5/5

Vriendelijke bezorger rijst van goede kwaliteit zal zeker weer bestellen

8 months ago
Edwin
Edwin
Reviewer
4/5

Werd netjes een half uur van te voren gebeld.

8 months ago
Danny Binda
Danny Binda
Reviewer
5/5

Beste ervaring ooit! De bezorger was zo lief dat ik met hem wil trouwen in mijn volgende leven als ik als vrouw wordt geboren. De rijst was zo goed dat ik het 4 dubbel doorverkocht heb.

8 months ago
Yousef
Yousef
Reviewer
5/5

Ik ben super tevreden!
De bestelling was er al in 4 dagen wat wel snel is!
En de eigenaar is super aardig.
Ik Raad je aan om hier te bestellen!

9 months ago
Firouzeh
Firouzeh
Reviewer
5/5

Goede prijs en snelle levering. Ik ben heel tevreden. Volgende keer zal ik weer mijn rijst bij hun bestellen

9 months ago
Patricia
Patricia
Reviewer
5/5

Prima website, snelle levering en altijd erg aardig.

9 months ago
Alina
Alina
Reviewer
5/5

Goede rijst en goede prijzen

9 months ago
Bas
Bas
Reviewer
5/5

Uitstekende en snelle service voor een echt scherpe prijs

9 months ago
Daan de Leeuw
Daan de Leeuw
Reviewer
4/5

Fijn dat het gratis bezorgd wordt, het was het wachten waard.

9 months ago
Rishma Baktawar
Rishma Baktawar
Reviewer
5/5

delivery was very good, fast delivery on the specified date and time

9 months ago
Anoniem
Anoniem
Reviewer
3/5

Volgens de website zou bezorging in mijn regio in een bepaalde week op vrijdag of zaterdag gebeuren. Echter, op dinsdagavond 22:00 uur stond er opeens iemand voor de deur. Zonder kennisgeving vantevoren. Beetje vreemd. (Na reactie van verkoper 1 ster extra gegeven. Het is op zich prima dat de rijst eerder dan afgesproken werd bezorgd (hoewel ik geen probleem had met 2 weken wachten), maar een berichtje of belletje vooraf had wel handig geweest. Gelukkig was ik wel thuis, maar ik verwacht normaal gesproken geen pakketbezorger aan de deur om 22:00 uur, op een niet afgesproken dag).

11 months ago

Over onze producten?

pol bruijs
pol bruijs
Verified ownerVerified owner
5/5

very good all purpuse-rice for daiuly use, also sushi

3 months ago
Marlyn
Marlyn
Verified ownerVerified owner
5/5

Ben heel tevreden met mijn bestelling order als je goed kijkt wanneer ze leveren is er helemaal geen probleem en hele vriendelijke bezorger die mijn zak rijst zelfs naar boven bracht. Bedankt zal zeker weer bestellen

3 months ago
Rob
Rob
Verified ownerVerified owner
5/5

Goed en bekend

4 months ago
Rob
Rob
Verified ownerVerified owner
5/5

Goed en bekend

4 months ago
Dennis Budding
Dennis Budding
Verified ownerVerified owner
5/5

Dit is zeker geen alledaagse gewone rijst.
bijzonder smaakvol en aangenaam van geur
Minder geschikt om nasi van te maken.
lekker voor curry's
verpakt in een mooie sterke plastic baal die helaas niet hersluitbaar is. puntje voor de fabrikant

5 months ago
Wilfred
Wilfred
Verified ownerVerified owner
4/5

Altijd goed

5 months ago
Diana Toering
Diana Toering
Verified ownerVerified owner
5/5

Goed product

5 months ago
Kishan
Kishan
Verified ownerVerified owner
5/5

Heel goed

6 months ago
Esther
Esther
Verified ownerVerified owner
5/5

👌🏾

6 months ago
Nicole
Nicole
Verified ownerVerified owner
4/5

Lekkere rijst

6 months ago
Cader Rifai
Cader Rifai
Verified ownerVerified owner
4/5

Good

6 months ago
Hamida
Hamida
Verified ownerVerified owner
5/5

De 2x 2 kilo zilvervliesrijst van Akash was op. Ik kreeg de vraag of het goed was dat ik 2x 2 kilo zilvervliesrijst van Laila kreeg, dat vond ik prima. Toen na lang zoeken in de auto ook dat merk niet meer op voorraad bleek te zijn, kreeg ik een zak van 5 kilo zilvervliesrijst van het merk Parliament. Top! Bedankt voor de goede service!!!

6 months ago
Bert Meijer
Bert Meijer
Verified ownerVerified owner
5/5

Lekker neutraal van smaak grote losse korrel na het koken. Ik vind het ideaal.

6 months ago
Monique
Monique
Verified ownerVerified owner
4/5

Lekker

7 months ago
Vumilia Ngaragaza
Vumilia Ngaragaza
Verified ownerVerified owner
4/5

Goed

7 months ago
Vumilia Ngaragaza
Vumilia Ngaragaza
Verified ownerVerified owner
4/5

Goed

7 months ago
Vumilia Ngaragaza
Vumilia Ngaragaza
Verified ownerVerified owner
4/5

Goed kwaliteit en snel bezorgd

7 months ago
Bhiem Autar
Bhiem Autar
Verified ownerVerified owner
4/5

Goede prijs

7 months ago
Anonymous
Anonymous
Verified ownerVerified owner
4/5

Smakelijke rijst voor een prima prijs.

8 months ago
Anonymous
Anonymous
Verified ownerVerified owner
5/5

Goede service

8 months ago
Edwin
Edwin
Verified ownerVerified owner
4/5

Lekkere rijst

8 months ago
Danny Binda
Danny Binda
Verified ownerVerified owner
5/5

Perfect

8 months ago
Yousef
Yousef
Verified ownerVerified owner
5/5

Lekker

9 months ago
Firouzeh
Firouzeh
Verified ownerVerified owner
5/5

Goede kwaliteit en mooi prijs

9 months ago
Patricia
Patricia
Verified ownerVerified owner
5/5

Goede betaalbare rijst.

9 months ago
Shopping Cart