Wat zeggen onze klanten over ons?

Rijst.Nu - Voor de grootste keuze, de beste service, moderne betaalmethodes en GRATIS bezorging van rijst
137 reviews
independently verified
Store rating 4.47 / 5
Product rating 4.71 / 5

Over onszelf?

Anoniem
Anoniem
4/5

site en logistiek gezien lijkt wat chaotisch.... maar product werd gewoon na een belletje bezorgd. Zelfs voordat ik de bijbetaling verricht had...

3 months ago
Robert K.
Robert K.
4/5

It took a little longer to receive my rice than I planned, but the delivery experience overall was good.

3 months ago
Jim
Jim
5/5

Goed en snel geregeld

3 months ago
Anoniem
Anoniem
5/5

De producten die zijn keurig afgeleverd . Ik zou andere mensen aanradenom gebruik te maken van hun diensten.

3 months ago
AMOL
AMOL
5/5

Goede service en mooie producten

3 months ago
Anoniem
Anoniem
5/5

Zeer goed

4 months ago
Anoniem
Anoniem
4/5

Nou ik had graag een email of sms willen ontvangen op welke dag mijn bestelling bezorgd zou worden. Hier echt wat aan doen want stel je voor ik was niet thuis en waar zou hij het laten, graag na de bestelling akkoord geven en bezorg datum doorgeven. Dat kon ik niet vinden vind het erg jammer, het was gewoon wachten wanneer je gebeld word of wanneer er aangebeld word voor de levering.

4 months ago
Jose luis Rodriguez Haverkamp
Jose luis Rodriguez Haverkamp
5/5

Kreeg bericht dat hij een dag later kwam.omtrend de rit schema ,heeft het nagekomen en precies de tyd vermeld dus ik heb prima uitstekende ervaring nog bedankt en tot volgende bestelling

4 months ago
Kitty K.
Kitty K.
5/5

ik weet nog niet hoe uw rijst smaakt dat zie ik in suriname wel verder Geen commentaar

4 months ago
Bo
Bo
5/5

Omdat ik niet gezien had dat er bepaalde bezorgmomenten zijn, zodat ik de rijst niet op tijd zou krijgen. Gelukkig, na telefonisch contact de rijst op ander adres ontvangen, zodat ik diezelfde avond de rijst alsnog had. Super geregeld en zeer tevreden.

4 months ago
Audra
Audra
5/5

Ik geef de mannen een 10 voor het bezorgen van mijn rijst tot binnen in mijn huis, ik vind het knap dat een meneer op leeftijd de zakken met rijst 3 hoog naar boven heeft gebracht. Ik was vergeten mijn adres te vermelden en werd netjes gebeld om dit aan mij door te geven. Rijst werd binnen 4 dagen na besteld te hebben bezorgd. Toppie

4 months ago
jan hardeman
jan hardeman
5/5

Was goed

4 months ago
Yadira
Yadira
3/5

Goede service levertijd kan nog beter en de prijs is gestegen

5 months ago
Karlijn
Karlijn
4/5

Zeer goed. Om uitstekend te worden zou ik nog meer duidelijkheid over de bezorgdatum en tijd zeer waarderen.

5 months ago
Anoniem
Anoniem
5/5

Dank je wel Brian! Fijne kerel.

5 months ago
Olivia
Olivia
5/5

Ik ben er blij

5 months ago
jeffrey Aderholt
jeffrey Aderholt
5/5

Goed

5 months ago
Anoniem
Anoniem
4/5

Goed

6 months ago
Thais M.
Thais M.
5/5

Goed heel netjes en op tijd

6 months ago
Catherine
Catherine
4/5

De website is absoluut een verbetering vergeleken met de vorige versie. En bezorging is ideaal omdat je een kwartier/half uur van tevoren gebeld wordt. Ga zo door! Wat er nog verbeterd zou kunnen worden is dat je als klant een beetje kan inschatten op welke dag de bestelling bezorgd wordt; aanstaande vrijdag of zaterdag of de week erna of nog later. Dat is tot nu toe elke keer een verrassing.

6 months ago
Dennis B.
Dennis B.
5/5

Het duurde even om telefonisch contact te krijgen. Vragen helder beantwoordt en product geleverd zoals beloofd. Tip: indien een product out of stock is de klant informeren.

7 months ago
Jill
Jill
5/5

Overzichtelijk ruime keus vlotte levering

8 months ago
Paul C. Panday
Paul C. Panday
5/5

Ben zeer tevreden, tot nu toe! Bestellen en betalen ging heel makkelijk via de website. Toen ik naar het bedrijf belde, waren ze in gesprek, maar ik werd keurig teruggebeld. Top! Op mijn verzoek werd de aflevering eerder gepland. De rijst werd op tijd, zoals afgesproken, bezorgd.

8 months ago
Rick
Rick
5/5

👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾

8 months ago
karl van der Molen
karl van der Molen
5/5

Prima hoe alles ging. Snel bezorgd en een mooie aanbieding!

8 months ago

Over onze producten?

Anoniem
Anoniem
Verified ownerVerified owner
5/5

Smaak en structuur zijn top

3 months ago
Robert K.
Robert K.
Verified ownerVerified owner
5/5

Great quality rice, that's why we ordered it here

3 months ago
Jim
Jim
Verified ownerVerified owner
5/5

Lekker

3 months ago
Anoniem
Anoniem
Verified ownerVerified owner
5/5

Rijst kwaliteit is prima. Ik ben heel tevreden over.

3 months ago
AMOL
AMOL
Verified ownerVerified owner
5/5

Goede service en mooie producten

3 months ago
AMOL
AMOL
Verified ownerVerified owner
5/5

Goede service en mooie producten

3 months ago
AMOL
AMOL
Verified ownerVerified owner
5/5

Goede service en mooie producten

3 months ago
Anoniem
Anoniem
Verified ownerVerified owner
5/5

Ik ben heel blij

4 months ago
Anoniem
Anoniem
Verified ownerVerified owner
4/5

4 months ago
Jose luis Rodriguez Haverkamp
Jose luis Rodriguez Haverkamp
Verified ownerVerified owner
5/5

Goede kwaliteit rijst

4 months ago
Kitty K.
Kitty K.
Verified ownerVerified owner
5/5

heel aardige en vriendelijke chaffeur

4 months ago
Bo
Bo
Verified ownerVerified owner
5/5

Gewoon fijne rijst

4 months ago
Audra
Audra
Verified ownerVerified owner
5/5

rijst met een lange droge korrel en nog mooi schoon ook

4 months ago
jan hardeman
jan hardeman
Verified ownerVerified owner
5/5

Smaakte goed,samen met de kip anobe

4 months ago
Yadira
Yadira
Verified ownerVerified owner
4/5

Goede rijst

5 months ago
Karlijn
Karlijn
Verified ownerVerified owner
5/5

Super lekker

5 months ago
Anoniem
Anoniem
Verified ownerVerified owner
5/5

top rijst

5 months ago
Olivia
Olivia
Verified ownerVerified owner
5/5

Ik heb eindelijk weer rijst.het is niet verkrijgbaar hier in mijn omgeving

5 months ago
jeffrey Aderholt
jeffrey Aderholt
Verified ownerVerified owner
5/5

Lekker

5 months ago
Anoniem
Anoniem
Verified ownerVerified owner
4/5

Goed

6 months ago
Thais M.
Thais M.
Verified ownerVerified owner
5/5

Goed en groot

6 months ago
Thais M.
Thais M.
Verified ownerVerified owner
5/5

Heel goed

6 months ago
Thais M.
Thais M.
Verified ownerVerified owner
5/5

Lekker zacht met rijst

6 months ago
Catherine
Catherine
Verified ownerVerified owner
5/5

Ik zou blijven bestellen.

6 months ago
Dennis B.
Dennis B.
Verified ownerVerified owner
5/5

Mooi product, netjes verpakt, voldoet aan de verwachting. Tevreden

7 months ago
Shopping Cart